Just nu söker vi Snickare!

Vi söker dig som har god erfarenhet av tillbyggnader och renoveringar. Vi jobbar med allt från totalentreprenad till mindre snickeriarbeten. Du gillar nya utmaningar, är flexibel och lösningsorienterad. 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 
Vi söker dig som har förmågan att jobba i team och klarar att ”hålla många bollar i luften”.

B körkort och Yrkesbevis är ett krav.

 

För ytterligare upplysningar om tjänsten är Du välkommen att kontakta Micael Carlsson, 011 31 28 22.

Dina ansökningshandlingar vill vi ha per post eller e-post. Utvärdering kommer att ske löpande. 
Ansökan adresseras: Almroth Construction AB, Kvicksilvergatan 6, 602 23 Norrköping eller e-post adress micael.carlsson@almrothbygg.se.
Märk ansökan med ”Tjänst Snickare” .

 

Det är du som bygger vår framtid

Almroth har lång erfarenhet inom byggteknik. Allt sedan starten 1977 har vi arbetat i projekt som är tekniskt utmanande. Vårt fokus har alltid varit att leverera kvalitet från början till slut. Idag arbetar vi främst med industribyggnationer och projekt som kräver lite mer rådgivning och kunskap genom hela arbetsprocessen. Det ger oss även möjligheten att hela tiden anta nya utmaningar inomsåväl den offentliga som privata sektorn.

För dig som medarbetare innebär det möjlighet att växa och utveckla dina kunskaper. För våra kunder innebär det en partner som de kan lita på – genom hela processen.

 

 

Vi på Almroth är stolta över det vi tillsammans åstadkommit under 40 år. Men ännu mer spända är vi på det som ligger framför oss. Och grunden i arbetet med att förverkliga vår väg framåt är du. Det är med dig vi kommer kunna ta oss an de utmaningar som väntar.
Därför önskar vi att du som söker jobb hos oss förstår våra visioner och kan dela vår värdegrund. För när vi litar på varandra kan vi tillsammans våga anta de utmaningar som väntar.