19 december, 2019

3 oktober, 2019 GRYTDAMMEN

Med tanke på dagens fina väder passar det jättebra att dra igång ett nytt projekt!

Under dagen har bodetableringen körts ut till Grytdammen i Motala Ström där vi under de närmaste 2 månaderna kommer att utföra renoveringsarbeten utav dammluckorna åt Holmen.

Vi tackar Holmen Energi för förtroendet och ser fram emot ett givande samarbete!

18 april, 2019

Vi strävar alltid efter att bli mer miljövänliga.

Som en del av vårt miljöarbete använder vi oss av fordon som är anpassade till ändamålen samt har miljöklass Euro 6, precis som lastbilen på bilden.

Almroth Bygg AB önskar alla GLAD PÅSK och kör försiktig i påsktrafiken!

8 april, 2019 Pålning på gång

Vi är tacksamma för förtroendet vi fått av vår kund att genomföra pålning inför byggnation av justerverksbyggnad samt betongplatta till torkar.

8 januari, 2019 GOD FORTSÄTTNING!

God fortsättning på det nya året!

Nu är vi alla tillbaka från ledigheten, fyllda av energi och entusiasm.
Ett nytt år med spännande projekt och roliga samarbeten väntar.

25 oktober, 2018 Broar i Norrköping

På Grytstorget är produktionen av Norrköpings nya bryggdäck i full fart och vi ser fram emot att leverera en vacker samlingspunkt vid Motala ström.
Men det är inte det första projektet som vi på Almroth Bygg har utfört utmed Motala ström, vi har även varit en del av två brobyggnationer mitt i Norrköping.
Bara ett stenkast från Grytstorget har vi Campusbron och ännu längre ner längs Motala ström hittar vi Tullhusbron. Båda dessa broar uppfördes under 2012.
Vi är väldigt stolta och glada över att få bära med oss minnet av dessa projekt och dess utökade framkomlighet i Norrköpings innerstad.

4 oktober, 2018 Certifiering

Med stolthet kan vi nu meddela att alla bolag inom Almrothkoncernen är certifierade inom både ISO-9001 och ISO-14001.
Detta är ett fint kvitto på att både vårt ledningssystem och miljöarbete lever upp till de internationella krav och förordningar som ställs på kvalitetsprocesserna i ett företag.

25 september, 2018 Visste ni att?

Visste ni att Almroth Bygg renoverade Norrköpings kulturhus Hörsalen?

Idag när hörsalen strålar i höstsolen minns vi vilket fängslande projekt ombyggnaden av Hörsalen var. Planlösningen förändrades och vi rev samtliga icke bärande konstruktioner, byggde en helt ny scen och den hundra år gamla träkonstruktionen förstärktes med en stålstomme.

Nu ser vi fram emot flera år med spännande evenemang i den nya hörsalen.

18 augusti, 2017 Almroth Bygg 40 år!

Välkommen till oss på öppet hus 25/8

Almroth firar 40 års jubileum med mingel och mat på gårdsplan. Vi öppnar grindarna klockan 12 och stänger dem vid 16 tiden. Vi kommer ha roliga aktiviteter och tävlingar. Ni hittar oss längst in på höger sidan på Kvicksilvergatan.

På 40 år hinner man med ett och annat…
Alla har vi vår historia, vår började redan 1977 då Göran Almroth och Sigge Björnberg slog upp portarna till det som snart skulle bli ett välrenommerat företag.

Mycket har hänt sedan dess. på samma sätt som maskiner, verktyg och processer har utvecklats, har vår erfarenhet och kunskap vuxit av alla de utmaningar vi tagit oss an. Vårt fokus har alltid varit att leverera kvalitet från början till slut. Idag ägs och leds Almroth Bygg av Nenne Lejonqvist, Stefan Olsson och Jens Henriksson som även är vår VD

Vi vill önska er hjärtligt välkomna till oss.

 

25 november, 2016 WOW VILKEN BAM-MÄSSA! 

Nya spännande kontakter, eventuella framtida rektryteringar och ett och annat skratt blev det på BAM-Mässan. Framtiden är här! Tack Peter Holgersson för fint foto!

9 november, 2016 Nya ägare. Ny logotyp.

I April 2016 tog Jens Henriksson, Stefan Olsson och Nenne Lejonqvist, tidigare medarbetare hos Almroth Byggnads, över verksamheten. Nu väntar en spännande framtid!

Vi har ändrat om i organisationen. Jobbat med tydligt ledarskap. Lockat till oss nya medarbetare. Helt enkelt lagt grunden för Almroth Bygg, som också blir vårt nya namn. Alla dessa förbättringar kommer du snart upptäcka (om du inte redan gjort det). Vår spjutspets inom tekniskt avancerade byggnationer kvarstår – och kommer ständigt att utvecklas. Det är där vi gör skillnad.

Vårt grafiska utseende kommer också att förändras. Vår nya logotyp ser du här bredvid.

25 augusti, 2015 Godkänt verksamhetsledningssystem enligt ISO 9001:2008

Almroth Bygg AB är certifierade enligt kvalitetsstandard ISO 9001:2008

20 april, 2014 Stålbyggnadspriset

Stålbyggnadspriset 2013 tilldelades Lecor AB som Almroth Byggnads var samarbetspartner med för bygget av Tullhusbron över Motala Ström i Norrköping. Vinnaren utses av Stålbyggnadsinstitutet.