Det är du som bygger vår framtid

Almroth Bygg har lång erfarenhet inom byggteknik. Allt sedan starten 1977 har vi arbetat i projekt som är tekniskt utmanande. Vårt fokus har alltid varit att leverera kvalitet från början till slut. Idag arbetar vi främst med industribyggnationer och projekt som kräver lite mer rådgivning och kunskap genom hela arbetsprocessen. Det ger oss även möjligheten att hela tiden anta nya utmaningar inomsåväl den offentliga som privata sektorn.

För dig som medarbetare innebär det möjlighet att växa och utveckla dina kunskaper. För våra kunder innebär det en partner som de kan lita på – genom hela processen.

 

 

Vi på Almroth är stolta över det vi tillsammans åstadkommit under 40 år. Men ännu mer spända är vi på det som ligger framför oss. Och grunden i arbetet med att förverkliga vår väg framåt är du. Det är med dig vi kommer kunna ta oss an de utmaningar som väntar.
Därför önskar vi att du som söker jobb hos oss förstår våra visioner och kan dela vår värdegrund. För när vi litar på varandra kan vi tillsammans våga anta de utmaningar som väntar.

 

LEDIGA TJÄNSTER HOS ALMROTH BYGG

Vi letar ständigt efter nya talanger som vill bli en av våra duktiga och engagerade medarbetare. Är du en av dem? Välkommen med din ansökan till info@almrothab.se